PALVELUT

KASVIVÄRJÄYS

Kasvivärjäyksellä luodaan luonnollisia sävyjä hiuksille korostaen omaa luonnollista sävyä, hehkuvan kuparisia sävyjä, kauniita ruskeita, rajoitteita on, voimakkaat sen hetkisestä sävystä tummemmat tai vaaleammat sävyt.

Kasvivärjäys tehdään luonnosta saatavilla kasveilla:

  • Lawsonia Inermis (Henna CI 75480)
  • Indigofera Tinctoria (Indigo Leaves)
  • Cassia Auriculata (Cassia)

Kasviväreillä on mahdollista tehdä luonnollisia raidoituksia hiuksille.

SAVIKIRKASTUS

Savikirkastus maa earth made, on uusi ekologinen vaalennusmenetelmä. Kotimaisen valkosaven, soodan ja vetyperoksidin yhdistelmällä saadaan hiusta kirkastettua muutamia asteita. Biohajoava tuote on suomalaisen ekokampaajan kehitystyön tulos.

Toimii parhaiten värjäämättömille tai kasvivärjätyille hiuksille. Tuote toimii hyvin myös raidoituksissa.

Savikirkastuskuvia löydät esim. instagramista: #maaearthmade

MERILEVÄPUHDISTUS

Hiusten ja hiuspohjan puhdistava sekä ravitseva hoito, kun hiuksista halutaan poistaa esim. vedestä kertyneitä metalleja tai muotoilutuotteiden jäämiä. Hiuksista tulee kiiltävät, pehmeät ja ilmavat. Kosteuttaa kuivaa hiuspohjaa ja hiusta sekä sopii erityisesti luonnonkiharoille hiuksille.

Hoitoon on suositeltavaa yhdistää intialainen päänhieronta.

SAVIHOITO

Hoidolla saadaan apua erilaisiin hiuspohjan ja hiusten ongelmiin. Valittavista erilaisista savilaaduista on mahdollista tehdä tapauskohtaisesti tarvittava hoito kuhunkin ongelmaan (rasvoittuva, hilseilevä, kutiseva hiuspohja ja hiustenlähtö).

Savipuhdistus on hyvä hoito siirtyessä tavallisista kampaamotuotteista luonnonkosmetiikkaan, näin saadaan hiuspohjasta ja hiuksista poistettua muotoilutuotteiden ja myös hoitotuotteiden jäämiä, jolloin uudet tuotteet pääsevät toimimaan paremmin. Näin siirtymävaiheessa ei tule tunnetta etteivät tuotteet toimi niin hyvin kun oli ajatellut. Savihoitoon suositellaan yhdistämään intialainen päänhieronta lisäämään hoidon vaikutusta hiuspohjassa.

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA

Hieronta tehdään pään ja hartiaseudun alueelle, asiakkaan istuessa kampaamotuolissa. Rentouttava musiikki sekä yksilöllisesti siihen hetkeen valikoitu eteerinen öljy siivittävät oloon jossa kiire jää taakse.

Hiustenpesu ja kuivaus kuuluvat hintaan. Aikaa varataan 1h.

ÖLJYHOITO

Öljyhoidoilla saadaan apua hiusten ja hiuspohjan ongelmiin. Erityisesti kuiva ja ärtynyt hiuspohja rauhoittuu tällä hoidolla. Öljyhoito on kuivien ja pitkien hiusten hoitona kosteuttava ja kiiltoa tuova hoito. Hoidon tehostamiseksi suositellaan intialaista päähierontaa.

HOIDOT JA AJANVARAUS

Ajanvarauksessa on ainoastaan kohta ”Hoito hiuksille”. Sen varattuasi sinun ei tarvitse tullessasi tietää mikä hoidoista olisi hyväksi hiuksillesi, me ammattilaisina valitsemme juuri sinun hiuksille sopivan hoidon.