ESITTELY

Ekokampaamo Santeli sijaitsee Jyväskylän keskustassa, puistomaisella keskustiellä.

Meillä santelissa vaalitaan rauhaa ja rentoutumista. Pianomusiikilla luodaan rauhallinen tunnelma. Laadukkaat tee tai kahvitarjoilut kuuluvat pidempien hoitojen vaikutusajoille.

Olemme koulutettuja ekokampaajia ja käytössämme olevat tuotteet ovat ekologisia, eivätkä altista asiakasta, kampaajaa tai ympäristöä haitallisille kemikaaleille.

Olemme Suomen yrittäjät jäsenliike ja myös

Suomen Koulutetut Ekokampaajat ry:n jäsen.

Meillä tarjoilussa Coffean laadukkaat teet ja kahvit.

KAMPAAJAT

Maarit

Essin kertomaa Maaritista:

”Santelin perustaja. Maarit on taitava, rauhallinen ja harmoninen kampaaja (ekokampaaja vuodesta 2008). Hän luo kokonaisuuksia sopien asiakkaan persoonaan, ottaa huomioon ja kuuntelee aidosti. Luo ihanan rennon ilmapiirin Santeliin. Rauhallisuuden lisäksi Maaritista löytyy kuitenkin myös hillitöntä huumoria ja naurua. Aito, ihana ihminen ja ammattimainen kampaaja. Vapaa-ajalla nauttii tanssin huumasta ja luonnossa liikkumisesta. Paras työkaveri ikinä.”

Tästä pääset nettiajanvaraukseen.

Essi, ÄITIYSLOMALLA

Maaritin kertomaa Essistä:

”Essi on positiivinen, ystävällinen ja empaattinen ekokampaaja (Koulutus 2012).
Ennen santeliin tuloa, kokemusta on niin vuokratuoliyrittäjänä, kuin omankin liikkeen pyörittämisestä. Osaa kuunnella asiakasta ja vaalii asiakkaan rentoutumista. Takaa sen viimeistään hiusten pesussa pitkällä ja napakalla päänhieronnalla. Essille kun antaa ”vapaat kädet”, hän loihtii asiakkaan persoonaa korostavia hiuksia kivoilla mausteilla, niin leikkauksissa kuin väreissäkin.
Vapaa ajalla nauttii latautumisesta omalla pihamaalla, koirien kanssa touhuilusta.
Ihan loistava työkaveri.”

Tästä pääset nettiajanvaraukseen.